Rimuski – Barcelona al Grec

(Texto extraído de EuropaPress)

Taxistes del Caire (Egipte), Moscou (Rússia), Lisboa (Portugal), Rabat (Marroc), Viena (Àustria) i Barcelona recorren i analitzen les seves ciutats a ‘Rimuski’, un projecte experimental que els dramaturgs Roger Bernat i Ignasi Cuarte presentaran del 30 de juny al 3 de juliol al Teatre de les Flors, dins del Festival Grec de Barcelona.

‘Rimuski’ és una guia turística de la ciutat feta pels taxistes que les coneixen com la palma de la mà i en les representacions de Barcelona, mentre quatre taxistes fan rutes per la capital catalana a alguns dels espectadors, altres preveuran a l’escenari del teatre una centraleta de taxis amb una telefonista que està en contacte amb els professionals en ruta.

La telefonista via telefònica es comunicarà amb els taxistes, als quals també veurà via Google Earth i per GPS, així com puntualment per càmeres de control de trànsit de la ciutat.

Els taxistes expliquen com els agradaria que fos la seva ciutat en un futur, i expliquen els seus records i anhels. Després de sortir del teatre, es convida el públic a anar-se’n a casa amb els taxis que han quedat a la porta del teatre, i a cada taxi hi ha una càmera de gravació que grava el recorregut que, l’endemà, es projectarà en la primera part de ‘Rimuski’.

L’espectacle s’adapta a cada ciutat i les narracions dels taxistes són pròpies i personals. Per a les funcions de Barcelona, Bernat i Duarte han comptat amb la col·laboració de l’associació de joves taxistes de Barcelona anomenada Luz Verde.

Estreno: 30 de junio

Funciones: 30 de junio al 3 de julio a las 21hs

Mercat de les flors Sala Backstage.

Anuncios