11D: Dèsirs @ Wip Festival de Poble Nou

Creat per dos músics (Equipo i ORL) i dos videocreadors (MiPrimerDrop & GoVisuals), aquest directe audiovisual ens passeja per la frontera entre allò analògic i allò digital. La música ens guia i acompanya. El vídeo ens explica i ens revela. El joc entre allò virtual i allò real, entre allò assajat i allò improvisat, presenta davant l’espectador un espectacle que combina magistralment el més proper de l’artesania amb el pulcre acabat que ens ofereix la tecnologia digital. Pura creació audiovisual contemporània netament barcelonina.

ORL (Aurélien Rotureau). El seu treball es basa en la barreja de música electrònica i instruments i objectes casolans tocats en directe. Col.labora en diferents projectes de dansa, curtmetratges, instal.lacions i performances com la companyia francesa “Carabosse” o la companyia de dansa vertical “Delrevés”. Ha publicat el seu treball en segells com el basc Pil-Pil Sessions o el Netlabel xilè Pueblo Nuevo.

EQUIPO (Juan Cristóbal Saavedra). Cristóbal Saavedra (Equipo) és un músic que ha experimentat amb mitjans electrònics i ha editat discs amb un ritme sostingut a partir de 2004. Destaca pels seus directes volcànics i les seves publicacions per als segells Fueradeserie, Pueblo Nuevo, Rodoid i Impar, on ha definit una aproximació a la música electrònica amb intimitat i austeritat. Saavedra ha treballat en altres branques de l’art com el cinema, el teatre, la dansa, les arts visuals i les arts plàstiques, presentant regularment el seu treball en diferents formats en sales de concerts i festivals.

GO visuals (Diego Dorado). Llicenciat en Belles Arts per la U.P. de València, va gaudir de les beques “Erasmus” a Palerm i “Promoe” a New York, on va finalitzar els seus estudis el 2003, especialitzant-se en l’edició i creació de vídeo. Ha realitzat diversos cursos relacionats amb la performance, l’art sonor i el videoart. Ha participat en diverses peces de videoart, en diversos festivals com ara: Transmediale, 18th Stuttgarter Filmwinter, Hertzoscopio, VIII International vídeo festival videomedeja o Vad. Actualment resideix a Barcelona, on treballa com a editor de vídeo, operador de càmera i VJ.

MiPrimerDrop (Txalo Toloza-Fernández). Videoartista, performer, vj i comissari d’exposicions. Ha especialitzat el seu treball en la creació audiovisual dirigida a les arts escèniques i les live sessions. Entre els projectes desenvolupats en aquests anys destaquen la realització audiovisual dels espectacles de la performer Sònia Gómez, els sets audiovisuals que acompanyen els directes d’Equipo i subATAK, la videoinstal·lació “Usted no está aquí” i la direcció tècnica de “Rimuski” i ” Domini Públic” del dramaturg Roger Bernat.

——

Dèsirs @ NIU Espai Artístic.

Divendres 11 de decembre / 21h / Almogàvers, 208, Poble Nou.

www.wip-bcn.net

www.niubcn.com

Anuncios